11 Oktober, ochtend

Geplaatst op

Hij hing al een tijdje aan de buitenkant van mijn kamerraam, een klein, bijna transparant slakkenhuis van net 4 millimeter. Vanmorgen heb ik hem maar eens naar binnegehaald om er een foto van te maken.

4 reacties op “11 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Mooi hoor, zo’n doorzichtig slakkenhuisje. Maar 4 mm. groot of beter gezegd klein.
    Dat vind ik soms een nadeel van macro-fotografie, hoe mooi het ook is, je heb geen idee meer hoe groot iets nu in werkelijkheid is. En je wil ook niet altijd een lineaal of zoiets er naast leggen. Dat vind ik op dit moment ook met paddenstoelen, soms zijn ze net zo groot als een pannekoek, soms wel 15 cm. en soms maar een paar mm., en op de foto lijken ze even groot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.