Ochtend

13 Oktober, ochtend

De campanula staat weer in volle bloei in mijn voortuintje. Met lange slierten vol bloemen kruipt hij over de tegels onder mijn erker. Wat is het toch een dankbaar plantje.

Vandaag een interessant dagje: een natuurfoto-workshop met Bas Meelker. Het betekend wel vroeg op staan: ik moet om 07:00 bij het Lauwersmeer zijn. Voor de workshop moest ik wel beschikken over een telelens van minstens 300 mm. Die heb ik dus niet. CollegaT had er wel eentje maar dan voor zijn Nikon D70 en dat pas dus niet op mijn Canon 400D. Ik mocht daarom van CollegaT zijn camera ook wel meenemen. En zo ga ik luxe op stap met twee spiegelreflexen. Wel wat sjouwwerk maar geen lenzen wisselen  😆

7 gedachten over “13 Oktober, ochtend

  1. Je plantje is volgens mij een Lithodora en geen Campanula, kun je ook wel aan de kleur zien, Campanula is veel meer lila van kleur.
    Ik ben heel benieuwd hoe je het hebt gehad en hoe de foto’s zijn geworden natuurlijk!

  2. Als het net zulk goed weer is als hier hebben jullie niks te klagen en ben ook benieuwd naar de foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.