15 Oktober, ochtend

We staan weer aan het begin van de week. Ik ben benieuwd wat die gaat brengen. Eerst maar eens de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Vanmorgen een foto die ik gisteren in de Dellen maakte (de mouwen waren nog even niet omhoog  😉 )

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “15 Oktober, ochtend”

 1. Margo avatar

  Ben je met het mooie weer in de Dellen geweest? Met alle tips van de workshop in gedachten?
  Wat ik nog wou vragen… in welk formaat heb je gefotografeerd, in RAW? Had Bas daar nog wat over te melden?

 2. Marmein avatar

  Hij gaf aan dat raw ook zijn voorkeur heeft maar dat daar dus altijd nog wel handelingen op gedaan moeten worden om de foto’s goed te krijgen. We mogen een paar raw-bestanden opsturen. Hij gaat ze dan volgens zijn methode bewerken zodat we kunnen zien wat je kunt bereiken met een goede behandeling (en kijken wat het verschil is met je eigen behandeling natuurlijk.

  Ik ben gisterochtend inderdaad even in de dellen geweest. Omdat de contrasten zo hoog waren ben ik meerdere opnames wezen maken om te kijken hoe dat gaat met hdr-fotografie. Ik moet er alleen nog even mee stoeien.

 3. Margo avatar

  Ik vind HDR er over het algemeen onnatuurlijk uitzien en dus wel geschikt voor reclamefotografie maar niet voor sfeerbeelden, dus ben benieuwd hoe ze bij jou worden!

 4. Margo avatar

  Het valt me op wat een verschil het uitmaakt, of je de foto’s bekijkt bij daglicht, of als het al wat donkerder is. Deze foto vond ik vanochtend niet echt opvallend (de zon scheen in de kamer), nu is het wat donkerder en zie ik hoe mooi het licht door het blad valt.

 5. Ank avatar

  Die laatste opmerking van Margo daar ben ik het helemaal mee eens het is een heel verschil of je bij daglicht of in het donker op het scherm naar de foto’s kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *