20 Oktober, ochtend

Het was weer prachtig vanmorgen. Heerlijk met wat mist, een heldere lucht en vorst aan de grond. Mijn broek was natuurlijk weer nat en vreselijk koud toen ik klaar was met fotograferen. De rest van de foto’s moeten nog even wachten, eerst nog wat boodschappen doen en opruimen voor ik mijn loge voor het weekend ga ophalen van de trein.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “20 Oktober, ochtend”

 1. Margo avatar

  Dat belooft wat!

 2. Brimstone avatar

  Wat was het mooi vanmorgen!
  Je foto heeft de sfeer helemaal gevangen.

 3. frank avatar
  frank

  tja, deze jongen was weer eens te laat vanmorgen om mooie foto’s te maken,
  maar ik kan nog altijd bij jou kijken voor de mooie plaatjes 😀 🙂 😛 😆
  mvg.
  fvn.

 4. Jan avatar

  Dit is nu van wat ik bedoel ” elk getijde” heeft iets… Herfst kan er erg mooi uitzien. Goed weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *