Ochtend

20 Oktober, ochtend

Het was weer prachtig vanmorgen. Heerlijk met wat mist, een heldere lucht en vorst aan de grond. Mijn broek was natuurlijk weer nat en vreselijk koud toen ik klaar was met fotograferen. De rest van de foto’s moeten nog even wachten, eerst nog wat boodschappen doen en opruimen voor ik mijn loge voor het weekend ga ophalen van de trein.

4 gedachten over “20 Oktober, ochtend

  1. tja, deze jongen was weer eens te laat vanmorgen om mooie foto’s te maken,
    maar ik kan nog altijd bij jou kijken voor de mooie plaatjes 😀 🙂 😛 😆
    mvg.
    fvn.

  2. Dit is nu van wat ik bedoel ” elk getijde” heeft iets… Herfst kan er erg mooi uitzien. Goed weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.