Ochtend

25 Oktober, ochtend

Vorig jaar heb ik bij mijn afscheid als secretaris van de volleybalvereniging een bakje met o.a. hedera gekregen. Dit bakje staat sindsdien in de tuin op de tafel. Dit jaar kleurt hij ineens prachtig rood. Zou het een soort hedera zijn dat rood wordt of zou er iets in het bakje zitten dat dit veroorzaakt ? Hoe dan ook, het ziet er prachtig uit.

4 gedachten over “25 Oktober, ochtend

  1. Zo laat en nog geen logje. Wij blij, dat je niet zo vaak een vrije dag hebt. 😉
    Iedere dag laat je weer schitterende foto’s zien.
    Een fijne dag en weekend gewenst.

  2. Vrije dag ? Ojeetje, ik zie het al…… Ik ben vergeten mijn logje online te zetten. Maar snel even doen dus ! 😳

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.