31 Oktober, ochtend

Geplaatst op

Vanmorgen kleurde de lucht een beetje roze. Ik ben dus maar even naar de rand van Zwolle gegaan om zonsopgangfoto’s te maken. Terwijl ik wachtte op het verder kleuren van de wolken fietste mensen uit de omliggende dorpen naar de stad. Bijna allemaal begroetten zij mij met een vriendelijk goedemorgen.

De lucht kleurde echter niet vlammend op zoals ik had gehoopt. Wel was er weer een mooie wolkendeken, en dus kreeg die de eer om vereeuwigd te worden.

3 reacties op “31 Oktober, ochtend&rdquo

  1. Nou Marmein, ik trek mijn stoute schoenen aan en ga je schrijven. Ongeveer een week geleden zocht ik op Google “uitleg diafragma” en kwam zo op jouw site terecht. Ik was meteen geboeid door jouw foto’s en de gezelligheid die jouw verhalen brengen. Dit is de eerste keer dat ik reageer op een site van iemand, dat komt vooral omdat ik helemaal verliefd ben op jouw “druppels”. Wat mooi! Ondanks dat ik niet thuis ben in macro of diafragma ben ik meteen aan de slag gegaan en ik heb een “druppelfoto”. Yeah! Nu maar veel blijven oefenen tot het steeds beter gaat. Maar…….. nu moet ik ook eens vroeg mijn bed uit om een mooie zonsopgang te fotograferen. Je voelt de sfeer in je foto. De heerlijke ochtendrust met af en toe een fietser die voorbij komt en je groet en waarschijnlijk denkt, ha…. ook een vroege vogel. Ik ga nog even wat foto’s van je bekijken. Groetjes, Esperanza

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.