Ochtend

3 November, ochtend

Rondom een deel van mijn voortuin zijn ooit eens coniferen als heg geplaatst. Ik vind het absoluut niet mooi maar heb ook geen idee wat ik er voor in de plaats zou willen zetten. Terwijl ik daarnog een tijd over nadenk, kan ik mij ondertussen verwonderen over de aparte vorm van de zaaddoosjes van de conifeer.

4 gedachten over “3 November, ochtend

 1. Ook ik heb zo´n coniferenhaag, waarvan ik niet weet wat ik ermee moet.
  Oerlelijk (tenminste die van mij),
  maar wel altijd groen.

 2. hoi!
  via omzwervingen op het net kwam ik ineens op jouw site. Echt bijzonder dat je zo vaak, en zo consequent foto’s plaatst! echt een voorbeeld (ik ben zelf te laks, te afgeleid) en zeer inspirerend.

  En ik denk dat je met deze conifeer-foto + onderschrift een universeel thema hebt ontdekt! Hoeveel mensen zijn er niet die zo’n groenblijvende haag hebben geerfd bij hun huis?
  Ze zijn functioneel.. maar daar is inderdaad alles mee gezegd. Maar weghalen.. doet niemand.

  Ik ga bij die van mij ook eens kijken of er van die doosjes in hangen. Ik heb hem een paar weken terug nog snel even gesnoeid en is nu zo strak dat er gisteren een ekster heel hard op aan het hupsen was!

  groetjes Juul.

  p.s. oja, ik weet al hoe ik bij je kan. was weblog “spuugbeestje” gestart, en daar had jij ook ooit iets over geschreven..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.