Landschap

Genieten

Vanmiddag was ik naar Wildervank vanwege de verjaardag van mijn neefje. De luchten waren vanmiddag prachtig en met een meertje in de buurt kon ik het gewoon niet laten om van de luchten een foto te maken. Langs het water is door de rietkraag een wandelpad aangemaakt. Aan het eind daarvan kwam ik bij een houten pier met daarop een bank.

Daar heb ik een tijdje gezeten om te genieten van de prachtige lucht, het uitzicht en de vogels die af en aan vlogen.

Ik zat er net toen de zon achter enkele wolken verdween. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant kon ik nu wel foto’s maken van de prachtige wolken.

Op het water drijven een 30 tal zeemeeuwen die ineens opvliegen om verderop op het water weer te landen. Een groep ganzen vliegt boven het land. Een meerkoet laat mij schrikken door opeens vanuit het riet over het water te gaan rennen. In de verte verschijnt het silhouet van een paard boven op een heuvel. En langzaam glijden de wolken voorbij.

Boven het water drijft een kleine wolk. Los van de grote massa in de verte. Het hangt zo laag dat ik het gevoel heb de wolk aan te kunnen raken wanneer ik een bootje had gehad.

Maar van het stil zitten aan de waterkant wordt je koud, hoe veel je ook geniet. Het werd tijd om terug te gaan naar het verjaardagfeestje, eens kijken wie er ondertussen waren aangekomen.

4 gedachten over “Genieten

  1. Wat mooi Marmein. Jij weet de mooie plekjes van ons waterlandje wel te vinden! Schitterende wolkenluchten. 🙂

  2. Het is net of ik even naast je zit op dat bankje.
    Prachtig die luchten en wat er dan ondertussen
    gebeurt in het dierenrijk.
    Ik kreeg het bijna ook een beetje koud.

  3. wat een mooie luchten, kan er altijd uren naar zitten kijken, maar op een foto wordt het nog eens een keer zo mooi met gebruik van een groothoeklens, prachtig gedaan !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.