Terwijl ik wachtte op een vlieg die zo vriendelijk wou zijn om op de stinkzwam te gaan zitten, keek ik wat om mij heen. Op een klein takje zag ik dit oranje-gelige spul zitten. In eerste instantie dacht ik dat het een gele knoopzwam was. Maar eenmaal met mijn neus er bovenop zag ik dat het waarschijnlijk hele jonge heksenboter is. Wi; iemand nog wat op zijn boterhammetje ?

Vandaag een spannend en zwaar dagje. Zodadelijk eerst de trein pakken om naar Maarssen te gaan waar we een bedrijfsfeest hebben. Deze gek heeft zich ook nog eens opgegeven voor de openingsshow en mag 2 coupletten solo zingen voor een paar duizend man. Na het feest weer zo snel mogelijk naar huis om nog een volleybalwedstrijd te spelen. Het zou helemaal mooi zijn als ik echt vroeg kon zijn zodat ik het team dat ik train en vanavond voor ons een wedstrijd speelt, ook nog even kan coachen. Nou ja, maar even zien hoe het allemaal loopt.