Ochtend

6 November, ochtend

Terwijl ik wachtte op een vlieg die zo vriendelijk wou zijn om op de stinkzwam te gaan zitten, keek ik wat om mij heen. Op een klein takje zag ik dit oranje-gelige spul zitten. In eerste instantie dacht ik dat het een gele knoopzwam was. Maar eenmaal met mijn neus er bovenop zag ik dat het waarschijnlijk hele jonge heksenboter is. Wi; iemand nog wat op zijn boterhammetje ?

Vandaag een spannend en zwaar dagje. Zodadelijk eerst de trein pakken om naar Maarssen te gaan waar we een bedrijfsfeest hebben. Deze gek heeft zich ook nog eens opgegeven voor de openingsshow en mag 2 coupletten solo zingen voor een paar duizend man. Na het feest weer zo snel mogelijk naar huis om nog een volleybalwedstrijd te spelen. Het zou helemaal mooi zijn als ik echt vroeg kon zijn zodat ik het team dat ik train en vanavond voor ons een wedstrijd speelt, ook nog even kan coachen. Nou ja, maar even zien hoe het allemaal loopt.

8 gedachten over “6 November, ochtend

 1. Hoi, wat zong je daar dan?? en wat is heksenboter?? ik heb het nog nooit gezien. groetjes buurvrouw 6

 2. Bedrijfsfeest overdag, midden in de week? 🙄
  Zing ze! Misschien wordt je ontdekt! 😉
  En veel plezier en succes!

 3. Ik hou het voorlopig bij onze eigen gewone magarine…. Erg veel succes met je optreden, maak er iets leuks van en die wedstrijd in de avond die gaat helemaal lukken. Groet, Jan.

 4. En als extraatje staat vandaag ook nog jouw langpootmug op de site van Vroege Vogels! 😀
  Leuk joh! Gefeliciteerd!

 5. zo boterig heb ik de heksenboter nog niet gezien 😯
  fraaie foto
  zouden het ook meniezwammetjes kunnen zijn?

 6. @ Buurvrouw6: heksenboter is een soort zwam. En ik heb samen met collega’s een lied gezongen op de muzien van ’15 miljoen mensen’. Ieder zong daar een deel solo van.

  @Seraka: het meniezwammetje heeft meer de vorm van bolletjes en is roestkleurig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.