Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik zangles. Helaas doe ik bijna nooit mijn huiswerk, dus echt iets worden zal het wel nooit. Maar ach, ik heb er plezier in en dus ga ik er mee door. Elk jaar hebben we samen met de andere zangcursisten een ‘gelegenheidskoortje’ waarmee we een paar stukken zingen voor vrienden en familie. Een half uur na mijn zangles zouden we daar mee gaan oefenen.

Omdat dat half uurtje te kort was om naar huis te gaan ben ik de stad in gewandeld. Na de sumiere maaltijd eerder op de avond zagen de afgebeelde gerechten bij het nieuwe chinees afhaal-wokrestaurant er overheerlijk uit. Ik kon het dan ook niet laten om de garnalensate eens uit te proberen.

Even later ging ik op het bankje voor het restaurant zitten om mijn garnalen op te knabbelen. Net wilde ik mijn tanden in de garnaal zetten toen mijn oog op een chinees die bij de snackbar aan de overkant een patatje stond te verorberen viel.