Omgekeerd

Zoals de meesten van jullie wel weten heb ik zangles. Helaas doe ik bijna nooit mijn huiswerk, dus echt iets worden zal het wel nooit. Maar ach, ik heb er plezier in en dus ga ik er mee door. Elk jaar hebben we samen met de andere zangcursisten een ‘gelegenheidskoortje’ waarmee we een paar stukken zingen voor vrienden en familie. Een half uur na mijn zangles zouden we daar mee gaan oefenen.

Omdat dat half uurtje te kort was om naar huis te gaan ben ik de stad in gewandeld. Na de sumiere maaltijd eerder op de avond zagen de afgebeelde gerechten bij het nieuwe chinees afhaal-wokrestaurant er overheerlijk uit. Ik kon het dan ook niet laten om de garnalensate eens uit te proberen.

Even later ging ik op het bankje voor het restaurant zitten om mijn garnalen op te knabbelen. Net wilde ik mijn tanden in de garnaal zetten toen mijn oog op een chinees die bij de snackbar aan de overkant een patatje stond te verorberen viel.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “Omgekeerd”

 1. frank avatar
  frank

  En Marmein …………,
  is het een aanrader die afhaalchinees,
  zoja, waar zit ie????????????
  mvg.
  fvn.

 2. Marmein avatar

  Het is echt een aanrader Frank ! Hij zit naast de grote kerk, tegenover de febo :mrgreen:

 3. Brimstone avatar

  Twee zielen, één gedachte: ‘verandering van smaak doet eten’.

 4. Karin avatar

  Ik zit hier te watertanden. Deze afhaal stond al op mijn lijstje”nog uit t proberen” Toen wist ik nog niet dat garnalen sate op het menu staat……..
  Rare jongens die chinezen, gaan ze patat van de Febo eten, ughhh.

 5. frank avatar
  frank

  Dan is die snackbar op de foto
  de febo dus
  bedankt
  mvg.
  fvn.

 6. René avatar

  Grappig, 4 weken geleden heb ik hier ook nog een hete hap gegeten…
  ERRUG lekker!
  En ik kom echt niet uit de buurt, maar toevallig een weekendje veluwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *