Ochtend

8 November, ochtend

Ken je dat ? Van die rommeltjes die overal in het huis rond zwerven maar die je maar niet weg kunt gooien ? Een paar punaises die je nooit gebruikt, maar ach, je weet maar nooit. Verschillende rollen kadopapier waar eigenlijk nog zo weinig op zit dat je er alleen een heel klein kadootje mee kunt inpakken, maar toch…. Die sleutelhanger met garnaal in giethars die een goedbedoelend iemand eens meenam van vakantie.

Of neem nou dit eekhoorntje. Ooit zat het op een prachtig versierde cake. Nu staat het al jaren in de vensterbank van de logeerkamer. Je doet er niets mee, het is te klein om op te vallen maar eigenlijk ook weer te schetig om weg te gooien.

5 gedachten over “8 November, ochtend

  1. Och, hoe herkenbaar…(vaak tot ergernis van echtgenoot! 😕 )
    Je weet tenslotte maar nóóit hoe iets nog eens van pas kan komen, toch? 🙄

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.