9 November, ochtend

Help mij even onthouden dat ik niet meer van die geurdingetjes voor in de afwas koop. Al het eten lijkt er naar te gaan smaken omdat de geur aan het servies blijft hangen. En zijn die dingen eigenlijk wel nodig ? Zo erg stinkt een afwasmachine toch niet ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

11 reacties op “9 November, ochtend”

 1. Kriebels & Krabbels avatar

  Of een keer de afwasmachine een goede beurt geven (met van die afwasmachinereiniger….).

 2. Amiek avatar

  Bijzondere foto, bijna surrealistisch.
  Ik gebruik sowieso zo min mogelijk geurdingetjes in huis. Lucht liever een keertje extra dan al die prefab geurtjes. Ik gebruik ook in de afwasmachine alleen het gewone tablet. Het servies ruikt wel anders dan uit de gewone afwas, maar ik heb geen last van het eten dat ernaar smaakt. Als ik de afwasmachine niet gebruik laat ik hem wel op een kier open staan. Dat helpt natuurlijk wel tegen nare bedompte luchtjes.

 3. Arianne (Tante Tuintje) avatar

  Ja, ik heb dat ook eens gebruikt en ik hoef het ook echt niet meer ! 🙁
  Die lucht was erger dan de luchtjes uit de afwasmachine…die ik trouwens nauwelijks ruik.
  Ik spoel de vaat ook wel even met de hand voor, dat scheelt natuurlijk ook.
  Bijzondere foto trouwens…

 4. joekie avatar

  Jakkes, bestaat dat dan? Ik gebruik alleen de tabletten (nooit glansmiddel) en soms extra met een flesje machinereiniger. Je zou zeggen dat de vaatwasser zichzelf wel schoonhoudt, toch???

 5. Karin avatar

  Bedankt voor de tip. Borden die naar een afwasmachiengeurtje smaken ik moet er NIET aan denken.

 6. Margo avatar

  Doe een beetje citroensap in je vaatwasser. Ze bedenken van alles wat we nodig zouden moeten hebben, sterker: waar we niet zonder kunnen! 🙄
  Wat een wonderlijke foto, ik dacht even aan een inlegzooltje!

 7. frank avatar
  frank

  Als je de afwasmachine 2x/week gebruikt kan het wel degelijk gaan meuren 😆
  of je moet natuurlijk een groot gezin hebben marmein,
  zodat het apparaat dagelijks gebruikt wordt.
  mvg.
  fvn.

 8. joekie avatar

  Ben toch benieuwd wat er op de foto staat. Ziet er een beetje vreemd uit zo… 😎

 9. jan10 avatar

  ik heb laatst een afwas- en was-machine reparateur in huis gehad omdat o.a. de afwas niet goed schoon werd, hij raadde ook aan om een speciaal reinigingsmiddel te gebruiken (hetzelfde voor beide machines) maar vooral niet te vergeten dat je ook af en toe heel heet moet wassen. Ik had behalve een nare geur ook een vieze smurrie in de hoekjes en gaatjes van beide apparaten. Het is leuk dat fabrikanten verzinnen dat je op steeds lagere temperaturen schoon kunt wassen, maar dit schijnt voor het apparaat niet altijd goed te zijn. Maar ja, dit terzijde, het blijft een leuke foto die me aan kerst doet denken.

 10. Joekie avatar

  Klopt, 1x per maand heel heet (en met een beetje witte azijn) is voldoende om kalk te verwijderen, heb ik wel eens gehoord. Ik doe het in elk geval, onze wasmachine gaat al 20 jaar mee, de vaatwasser hebben we al 16 jaar.

 11. Jantine avatar

  snap die reclame ook al niet , nog nooit een stinkende afwasmachine gehad, je wast hem toch elke avond schoon???? Maar ja de verkooppraatjes he!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *