Landschap

Uitwaaien

Het was vandaag zulk mooi woest weer dat ik maar een overuurtje heb opgenomen om eens even langs de IJssel te wandelen. Dit keer eens bij s’Heerenbroek waar je door een bocht in de rivier een mooi uitzicht hebt.

Het was prachtig om te zien hoe de lucht constant veranderde. Toen ik er net aan kwam leken alle wolken verdwenen, maar eenmaal de auto geparkeerd en naar de IJssel gewandeld, was de lucht donker en was er een regenboog.

De bui dreef snel verder en de zon kon er even onderdoor kijken.

En net als je dacht dat het weer zonnig werd zie je aan de overkant van de rivier een regensluier onder de wolken hangen. Een vreemde gewaarwording om zelf onder de blauwe lucht te staan en niet veel verderop de regen te zien.

10 gedachten over “Uitwaaien

  1. Wat een schitterende foto’s heb je gemaakt van al die verschillende luchten.
    Als aanvulling op de reactie van Margo, De Wieden is een aanrader. Als je via Hasselt, Zwartsluis rijdt richting Giethoorn is het niet ver van jouw woonplaats.
    Fijn weekend. Zo’n dag waarop je niet veel gepland hebt is ook wel een keer lekker toch?

  2. Na het grijze weer van de afgelopen weken is het nu genieten geblazen van de wisselende wolkenluchten. Je hebt er weer een mooie serie van gemaakt.

  3. Hey Marmein, volgens mij heb je je klok nog niet aangepast bij “reactie”. Hierboven staan namelijk een aantal reacties op het tijdstip in de toekomende tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.