17 November, ochtend

Marmein is verschrikkelijk verwend. VriendinT wilde mij graag een kado geven en toen ik zo enthousiast sprak over Frans Lanting, de site Life en het boek, besloot ze mij het laatste kado te doen. 300 pagina’s genieten. Hoe bedank je iemand nou die zomaar zo iets moois aan iemand geeft ?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “17 November, ochtend”

 1. Kriebels & Krabbels avatar

  Wow, dat is zo’n mooi boek.

 2. Marie-Claire avatar

  Met een mooie grote fotoafdruk ? 😉

 3. Esperanza avatar
  Esperanza

  Hallo Marmein, hier ben ik ook weer even. Prachtig dat boek, dat wordt zeker heel lang genieten. Ik heb “Jungles” van hem. Het ligt op mijn salontafel zodat ik er iedere keer weer even in kan bladeren. Enne… ik geniet nog steeds van jouw foto’s 🙂

 4. Margo avatar

  Hmmmm…. jaloers !!! 😉
  En hoe je zo iemand bedankt? Zoals Marie-Claire al zegt: een mooie afdruk! 😀

 5. Brimstone avatar

  Een cadeau waar je zo lang van kan genieten……….fantastisch.
  En dit log is natuurlijk al een leuk bedankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *