Ochtend

19 November, ochtend

Het overkomt mij wel vaker, en afgelopen zaterdag was het weer zover. Dan wil ik iets kopen wat volgens mij normaal gesproken overal te krijgen is. Nu had ik ineens in mijn hoofd gekregen dat een groepje van verschillende olielampjes bijelkaar wel leuk zou zijn op de tafel. Dit ipv een groep kaarsen wat vaak zo’n gedoe kan zijn. Het kaarsvet druipt, of ze staan wat wankel, of de buitenkant smelt door de kaars er naast…..

Dus toog ik zaterdag naar een woonwinkel, maar geen olielampjes, hooguit een verdwaalde ergens in een hoekje. De twee daarop volgende woonwinkels hadden ze ook niet. Ben ik nou zo’n rare dan ? Die dingen zie je normaal gesproken overal staan en als ik ze wil hebben zijn ze ineens weg. Of ben ik te vroeg en komen ze volgende winter pas in ?

Uiteindelijk heb ik ze in winkel 4 en 5 gevonden. Niet dat daar nou heel veel keus was, maar ik heb er nu tenminste een paar staan.

4 gedachten over “19 November, ochtend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.