Ochtend

22 November, ochtend

“En alstublieft mevrouw….. uw twee neopets” , het meisje deed een graai in een winkelmandje vol rood-zilveren zakjes waarvan ik dacht dat het zakjes chips waren. “Neopets ? Wat zijn dat ?” vroeg ik. Het meisje achter de kassa keek mij verbaasd aan. “Nou gewoon, Neopets. Dat zijn speelgoeddiertjes”. En voor het eerst voelde ik mij een oudere die niet mee kon komen met haar tijd. Heb ik nou echt iets gemist ? Of zijn ze alleen wereldberoemd binnen het Kruidvat ?

15 gedachten over “22 November, ochtend

 1. Kom bij toeval op je site binnen rollen allereerst maak je prachtige foto`s en ja we worden oud want een tijdje geleden vroeg mijn kleindochter oma heb jij nog neopets werd ik hartelijk uitgelachen omdat ik dacht dat het een soort koffiepads waren intussen heb ik er nu een paar voor haar. Zal zeker vaker op je site komen kijken.
  Bep

 2. Hee, hij doet het. Vanmiddag heb ik nl 2 x geprobeerd te reageren, maar beide keren werd reactie niet geplaatst.

  Neopet is een site voor kinderen (én volwassenen 😆 ) waar je allerlei spelletjes kunt spelen, een winkel kunt beginnen etc etc etc. Erg leuk en sommige spelletjes zijn ronduit verslavend.

  http://www.neopets.com/

 3. Grrrrrrrrrr, mag je geen link plaatsen in je reactie ofzo, want weer verdwijnt mijn reactie in het grote zwarte gat…….

  Neopets zijn de figuurtjes waarmee je speelt op de bijbehorende site. Svp zelf even googelen om die site te vinden, want na 4 verdwenen reacties word ik een beetje gestoord 😕
  Aanrader voor iedereen die van spelletjes houdt, of voor mensen met kinderen.

 4. @Irene: mijn spamblokker was een beetje overaktief vrees ik. Het komt waarschijnlijk inderdaad door de link naar een commerciele site. Maar zoals je ziet: je reacties staan er op ! :mrgreen:

 5. Ik had er ook nog nooit van gehoord,.
  Maar ze zien er wel geinig uit, beetje
  gebruikt en versleten, dat geeft ze
  karakter 🙂

 6. Altijd beter niet te weten wat Neopets zijn
  dan dat je van je collega moet horen
  goh jij bent maandag 25 jaar getrouwd…
  kijk dan zie je er dus klaarblijkelijk oud uit….. 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.