Ochtend

23 November, ochtend

Hij staat nog steeds in het vaasje en heeft al heel wat wortels aangemaakt, de passiebloem. Vanmorgen zag ik dat er aan diverse puntjes op de bladeren allemaal druppeltjes zaten. Het zijn geen waterdruppels maar wat dan wel ? Geen idee. Ze zijn heel kleverig. Bij een boom zou ik het hars noemen maar hoe noem je het bij een plant ?

7 gedachten over “23 November, ochtend

  1. Geen idee? Ik heb dat niet. Wat is dat stofachtige spul op de bovenrand van het blaadje? Hoe dan ook, het levert wel een mooi plaatje op!

  2. Misschien heeft Xarak een slok genomen uit het vaasje en een druppel geknoeid? Mijn katten drinken uitsluitend hun water uit het bakje met de passieflora! (Maar hier dus geen drupppels..)

  3. Oefff wat een vertrouwen in de mensheid …..
    ik weet ik weet maar het bekende puntje van de tong
    eens kijken of ik er met google uitkom
    kom er wellicht nog op terug… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.