24 November, ochtend

Vanmorgen was het wat minder mooi weer dan was voorspeld. Toch ben ik even op pad gegaan, dit keer naar het Voorsterbos. Een jong bos in de polder. Wat was het al kaal en wat waren er toch een vreemde bladeren te zien.

Berichten gemaakt 3317

6 gedachten over “24 November, ochtend

  1. Ik zag gisteren iets op de televisie hierover, het is van een mijn….mot. Ben de naam weer vergeten en ik weet ook niet zeker of het dit is. Maar het zijn rupsjes die tussen de bovenste en onderste huid van een blad kruipen en daar overwinteren. Als je het blad laat overwinteren komen er volgend jaar motjes uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven