Ochtend

25 November, ochtend

Ik moet nodig eens aan het slepen gaan met mijn potplanten die nog buiten staan. De dappere lantana is nog niet van plan zich terug te trekken voor de winter, die is nog vrolijk bezig met nieuwe bloemen aanmaken. En dat kan rond deze tijd toch maar beter binnen gedaan worden.

4 gedachten over “25 November, ochtend

  1. Volgens mij is de eerste nachtvorst al over je potplanten geweest. Dus de hoogste tijd.
    Het is geen boerenkool, die pas lekker wordt nadat er een nachtvorst over is geweest. 😉

  2. oefhh

    ik heb eens gedroomd dat mijn vingertopjes er ongeveer zo uitzagen.

    ik werd niet prettig wakker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.