26 November, ochtend

Geplaatst op

Vanmorgen bedacht ik mij dat ik wel een houtblok kon fotograferen omdat het weer van de laatste dagen zo heerlijk is om weg te kruipen bij de houtkachel. Eenmaal mijn lens op het blok gericht zag ik dat er een wonderlijk figuurtje in te zien was. Wat zien jullie er in ?

12 reacties op “26 November, ochtend&rdquo

  1. Voor ik het gelezen had dacht ik, goh dat lijkt wel op een kop van een krokodil,
    dat hout!! (hij kijkt naar links).
    Dat was mijn eerste reactie. Als je verder gaat kijken, zie je misschien meer dingen,
    maar het eerste was een krokodil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.