28 November, ochtend

Vorige week zag ik dat er aan de kamperfoelie bij de keukendeur weer jonge bloemknoppen zaten. Maar even in de gaten houden, dacht ik, altijd leuk voor een ochtendlogje. Van de week stond ik in de tuin en keek ik naar de achtergevel van mijn huis. Boven aan de kamperfoelie bleken nog heel wat bloemen te bloeien. Hoefde ik dus niet meer te wachten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “28 November, ochtend”

 1. Brimstone avatar

  Dit is dan wel een hele dappere om zo laat in het jaar nog te bloeien.

 2. Margo avatar

  Mooi belicht!

 3. Jan avatar

  Leuk, komt me bekend voor of heb ik het mis? Groet, Jan.

 4. Victor avatar

  Erg mooi gefotografeerd deze zo in dat tegenlicht. De belichting is super 🙂

  Victor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *