29 November, ochtend

Arme Xarak. Mijn eeuwig hongerige kater heeft nog meer honger dan normaal. Omdat hij een kale plek op zijn schouder heeft die hij steeds verder open likte, heb ik hem deze week even naar de dierenarts gebracht. Omdat het waarschijnlijk van een allergie komt heeft hij tabletjes gekregen die de jeuk tegen moeten gaan zodat hij stopt met likken op die plek. Een van de bijwerken is dat hij er hongeriger van wordt. En nu moet ik mijn poot stijf zien te houden als ik zijn smekende blikken zie.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “29 November, ochtend”

 1. Brimstone avatar

  Oei, wat moeilijk.
  Arme Xarak, als de jeuk maar gauw stopt.

 2. joekie avatar

  Achossie, de stumper. Maar volgens mij is alles beter dan zo’n kraag (waarmee hij helemaal niet meer bij z’n bakje kan).

 3. margie avatar
  margie

  knuffelen, veel knuffelen…..maar wel je poot stijf houden want voor je het weet is hij kogelrond 😉

 4. dion avatar

  mijn Zwart is toch echt een kopie van jouw Xarak hoor….
  Vorig jaar tegen kerst begon Zwart ook zichzelf open te krabben….volgens de dierenarts een voedselallergie. Nu zijn we bijna een jaar !!!! verder….en kheb het nu redelijk onder controle.
  Helemaal over is het nog steeds niet. khoop dat het bij jou beter zal gaan. Zwart heeft 2 x een pillen kuur gehad en moet de rest van zn leven op dieetvoer. Mocht je meer info willen kun je me altijd mailen hoor….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *