Nee, nog geen uitleglogje over wat je er mee kunt doen in photoshop. Voor natuurfotografie is het niet zo interessant denk ik, maar wel om eens mee te spelen. Op de beurs liet men zien hoe je met de tool de ogen van een model recht kon zetten en groter maken en hoe je er vetrolletjes mee weg kon werken. In tutorials op het web wordt o.a. uitgelegt hoe je een dik hoofd wat smaller kunt maken en hoe je met de tool een logo op een wapperende vlag kunt zetten (quicktime filmpje)

Ik wilde de tool eens uitproberen op een foto van Xarak, maar bij het zoeken naar een goede foto kwam ik er achter dat ik meneer altijd met zijn ogen dicht fotografeer. Daarom heb ik maar een ander beestje genomen om eens te zien wat ik met de ogen kan doen.

En met een beetje spelen krijg je zoiets als hieronder. Zoals gezegt, niet iets voor natuurfotografie, maar wel leuk om mee te spelen.