Ochtend

4 December, ochtend

Gisteren moest ik voor een vergadering naar het hoofdkantoor in Utrecht Bij de receptie kreeg ik een zak met geld, of is het nou zakgeld ? In iedergeval ben ik er trots op dat ik het nog steeds niet heb ‘uitgegeven’.

Het hoofdkantoor is trouwens een prachtig gebouw waar ik zeker nog eens een keer met de camera doorheen ga struinen. In een artikel op wikipedia wordt ook vermeld dat er in het gebouw een kolonie vleermuizen woont. Dat hebben we gisteren tijdens de vergadering gemerkt. Zo halverwege besloot een vleermuis om wat te gaan vliegen. Onvoorstelbaar met wat voor een snelheid zo’n beestje kan vliegen zonder ergens tegenaan te botsen.

8 gedachten over “4 December, ochtend

  1. @Bart: de belichting heb ik gedaan met een klein halogeenlampje en de witbalans op kunstlicht

    @Margo: Ik heb klaar gezeten met de camera, maar natuurlijk besloot de vleermuis tegen die tijd dat hij zijn vliegkunsten genoeg had laten zien en verstopte zich ergens bij het plafond. Volgende keer beter 🙂

  2. De vergadering gewoon door. Heel bizar eigenlijk zoals iedereen deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Toevallig had de vorige week een collega verteld dat er soms zomaar vleermuizen rondvlogen, dus voor dat gebouw zal het wel gewoon zijn.

    Er komt dan een speciale vleermuizenvanger die het beestje buiten loslaat zodat het zijn nest weer kan vinden.

  3. als ik nog even verder van het onderwerp mag afwijken :mrgreen: … ik ben wel wat geïntrigeerd door dat halogeenlampje. Kan je daar misschien ’s een fotootje van posten zodat ik er een beter beeld van krijg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.