4 December, ochtend

Gisteren moest ik voor een vergadering naar het hoofdkantoor in Utrecht Bij de receptie kreeg ik een zak met geld, of is het nou zakgeld ? In iedergeval ben ik er trots op dat ik het nog steeds niet heb ‘uitgegeven’.

Het hoofdkantoor is trouwens een prachtig gebouw waar ik zeker nog eens een keer met de camera doorheen ga struinen. In een artikel op wikipedia wordt ook vermeld dat er in het gebouw een kolonie vleermuizen woont. Dat hebben we gisteren tijdens de vergadering gemerkt. Zo halverwege besloot een vleermuis om wat te gaan vliegen. Onvoorstelbaar met wat voor een snelheid zo’n beestje kan vliegen zonder ergens tegenaan te botsen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

8 reacties op “4 December, ochtend”

 1. bart avatar

  Wat een mooi licht! is het natuurlijk licht of een lamp of nog iets anders?

 2. joekie avatar

  Jammie, ik heb ook nog zo’n zakje liggen. Inderdaad mooie warme foto geworden.

 3. Brimstone avatar

  Als dat vroeger in mijn schoen lag, was ik er zo blij mee!
  Prachtige warme foto.

 4. Margo avatar

  Waarrrr zijn de foto’s van de vleerrrrrmuizennnn???!!! 😈

 5. Marmein avatar

  @Bart: de belichting heb ik gedaan met een klein halogeenlampje en de witbalans op kunstlicht

  @Margo: Ik heb klaar gezeten met de camera, maar natuurlijk besloot de vleermuis tegen die tijd dat hij zijn vliegkunsten genoeg had laten zien en verstopte zich ergens bij het plafond. Volgende keer beter 🙂

 6. Jetske avatar
  Jetske

  Hebben jullie ook nog vergaderd, of alleen maar vleermuizen bekeken. 😉

 7. Marmein avatar

  De vergadering gewoon door. Heel bizar eigenlijk zoals iedereen deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Toevallig had de vorige week een collega verteld dat er soms zomaar vleermuizen rondvlogen, dus voor dat gebouw zal het wel gewoon zijn.

  Er komt dan een speciale vleermuizenvanger die het beestje buiten loslaat zodat het zijn nest weer kan vinden.

 8. bart avatar

  als ik nog even verder van het onderwerp mag afwijken :mrgreen: … ik ben wel wat geïntrigeerd door dat halogeenlampje. Kan je daar misschien ’s een fotootje van posten zodat ik er een beter beeld van krijg?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *