Allerlei

Studio

Bart vroeg naar het lampje dat ik meestal gebruik om mijn ochtendfoto’s te maken. Op mijn oude log heb ik daar ooit een logje over gemaakt, maar kon hem zelf niet meer terugvinden. Ik heb dus maar even een nieuwe foto gemaakt van mijn ‘kamer-studio’.

Het halogeenlampje is een soort van zak-lamp. De voet bestaat uit een zak gevult met rijst. Erg handig, want daardoor kun je hem in allerlei standjes zetten. Ik heb het lampje ooit bij een designwinkel gekocht, maar hij is geloof ik ook bij o.a. de Praxis te krijgen. Maar met een ander halogeenlampje zal het ook wel willen denk ik zo.

3 gedachten over “Studio

 1. Hoi Marmein,
  hier geef je iets prijs,
  ik vroeg me altijd al af hoe je die perfecte belichting realiseerd,
  moet ik ook hebben,
  bedankt voor het kijkje in de keuken.
  mvg.
  fvn.

  ps. weet je nog een leuke fotoplek voor deze periode van het jaar??????????????

 2. whiiii! Wat een fijne blog: hier worden we pas op onze wenken bediend! Ik ga in elk geval ook op zoek naar zo’n lampje! (al kennen we hier in België geen ‘praxis’). Bedankt voor de glimp van de ‘interne keuken’!

 3. het lampje is inderdaad nog bij de praxis te koop voor 45 euro

  wat een mooie foto’s altijd
  doe hier regelmatig inspiratie op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.