Ochtend

6 December, een beetje later

Dat was even schrikken vanmorgen. Kreeg ik ineens de melding dat mijn pc geblokt was vanwege misdragingen vanaf mijn pc. (diegenen die een reactie wilden plaatsen zullen het ook gemerkt hebben) Met geen mogelijkheid kon ik meer een logje plaatsen. En voor het uitzoeken van de oorzaak was geen tijd meer, er moest ook nog gewerkt worden.

Even was ik bang dat mijn site gehacked was, maar dat viel mee. Het bleek een niet goed meer werkende spam-blokker op mijn site te zijn. En zo komt mijn ochtendlogje wat later op de site.

Op de foto zie je een mug die mij gisteravond de hele avond gezelschap hield. Hij bleef gelukkig stilletjes op de muur bij de lamp zitten. Nooit geweten trouwens dat ze zo gestippeld konden zijn.

4 gedachten over “6 December, een beetje later

  1. ik schrok ook, want ik stond opeens op je blacklist en was me van geen kwaad bewust en helaas werkte mailtjes dus ook niet, maar ik vond het logje van de lamp een goede en ga ook gauw eens even langs de praxis.

  2. Misdragingen vanaf je PC? Hoe kan dat nu weer? 😕
    Ik ben nieuwsgierig of je de oorzaak al hebt kunnen achterhalen! Misschien geeft een wordpress-forum uitsluitsel als ook andere gebruikers dit wel eens zijn tegen gekomen?

    Nog bedankt voor het uitzoekwerk van on/op! 🙂 Ik bekijk alle php-files gewoon in kladblok, niet zo onverzichtelijk maar voor dit moment voldoende. Er is een hele nieuwe wereld voor me open gegaan!

  3. Er was een plugin een beetje op hol geslagen. Zelfs ik kon niets meer doen op mijn weblog. Gelukkig was het uitzetten van de plugin voldoende 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.