9 December, ochtend

Gisteren is er weer een kerstboom op het pleintje geplaatst. Een smal boompje maar daarom zitten de lichtjes mooi dicht bij elkaar. Gisteravond wilde ik eve kijken of ik de zware regen ook op de foto kon krijgen maar tegen de tijd dat ik mijn camera uit de deur stak was het gestopt met regenen.

Omdat ik het raampje in de deur al open had en de camera in de hand hield heb ik toch maar een foto proberen te maken. Een veel te lange sluitertijd natuurlijk om vanuit de hand te werken. Maar met lichtbronnen gebeuren er dan wel hele vreemde dingen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “9 December, ochtend”

 1. Brimstone avatar

  Leuk!
  Moderne versie van de kerstboom 🙂

 2. Chris avatar

  Tekenen met de camera. Het gaat, maar is heel moeilijk omdat je het nauwlijks kunt beinvloeden.

 3. Kwebbel avatar

  Ziet er kunstig uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *