Ochtend

16 December, ochtend

Het was vanmorgen knap koud. Het bed lag heerlijk, maar de strakke blauwe lucht lonkte: er uit en foto’s maken. Wat is het alweer lang geleden dat we echt vrieskou hebben gevoeld. Als talloze naalden prikte de kou door mijn versleten spijkerbroek. En weer was ik natuurlijk vergeten een vuilniszak of regenbroek mee te nemen. Nu dus eerst maar eens een droge broek aantrekken.

5 gedachten over “16 December, ochtend

  1. Prachtig!

    Ik neem aan dat we de rest van je resultaten later op de dag te zien krijgen? (ben helemaal niet ‘hebberig’ of ongeduldig hoor 😉 )

  2. Ik ga ook zo naar buiten, maar heb eerst genoten van dat warme bedje. Ga eerst nog lekker ontbijten, lang douchen en dan… naar buiten. De strakke blauwe lucht blijft nog even, heb ik gehoord 😉

  3. Nou die schone broek heb je nu toch inmiddels wel aan lijkt me, waar blijven de andere foto’s nou?? :mrgreen: Niet dat ik ongeduldig ben ofzo 😆

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.