17 December, ochtend

Oke, vanmorgen ben ik er niet aan toegekomen. En of ik er andere ochtend aan toe zal komen weet ik ook niet. Ik denk ook niet dat mijn buren er blij mee zullen zijn wanneer ik in alle vroegte in de achtertuin sta te springen met het springtouw dat ik dit weekend in het kerstpakket vond. Maar het tellertje in het handvat is wel uitnodigend vind ik

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “17 December, ochtend”

 1. Margo avatar

  Tssss, een springtouw!
  Ik kreeg 3 flessen wijn, een receptenboekje en een schort! :mrgreen:

 2. Margo avatar

  En een springtouw hangt bij mij al jaren aan de kapstok.
  Eens kijken of ‘ie er nog hangt eigenlijk! Helaas 😉 heb ik ‘m niet kunnen gebruiken, in een flat dient men rekening te houden met de onderburen .. 😉 😉

 3. Marmein avatar

  Er zat natuurlijk veeeel meer in het pakket. Grotendeels allemaal lekkers, maar ook iets dus om het er allemaal weer af te werken. Het meest handige vond ik nog de koel-fietstas. Kan ik bij een hittegolf mooi mijn camera koel houden, of bij hoge vorst een beetje warm…..

 4. Jetske avatar
  Jetske

  Vandaag op het werk nog gehad over deze nieuwe rage. Pas op voor je knieën, volgens ons kan dat gespring niet goed zijn voor die kwetsbare gewrichten.
  Wij mogen ze dagelijks verplegen, door wat voor oorzaak ook: “bedorven” knieën.

 5. Brimstone avatar

  Jij krijgt al beweging genoeg als je door het gras tijgert om mooie opnames te maken 🙂

 6. maria avatar
  maria

  I like it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *