Ochtend

18 December, ochtend

Arme Xarak. Ruim twee weken geleden had hij een kale, rauwe plek in zijn nek. Van de dierenarts kreeg hij daarvoor medicijnen die de jeuk tegen moesten gaan waardoor hij de plek niet verder zou open likken en krabben. Door de medicijnen zou zijn weerstand wel zakken zei de dierenarts. Prompt was meneer de volgende dagen snip en snip verkouden.

Sinds een paar dagen loopt hij nu met een tranend oog rond. Het lijkt steeds alsof hij naar mijn knipoogt. Gelukkig gaat het mijn zijn kale plek wat beter.

7 gedachten over “18 December, ochtend

  1. Wat een stakkertje.
    Gelukkig dat het beter gaat met de kale plek als hij dan straks met die medicijnen kan stoppen zal het wel beter gaan.
    Je hebt hem echt heel aandoenlijk vastgelegd.

  2. Ach wat zielig… is tie wel geënt tegen niesziekte? Want als ze dat hebben… hebben ze ook van die natte oogjes met veel traanvocht en vaak ook groene klodders (ontstekingen)… en niezen veel…
    Groetjes van Anna

  3. Xarak is gelukkig niet meer verkouden. Zijn oog traant nog wel (ik heb wel het idee dat het minder is geworden) Wel is hij lusteloos. Toen ik vanmorgen zijn favoriete blikje voer opentrok, kwam hij enthousiast aangelopen maar na een paar hapjes had hij alweer genoeg. Ik hoop maar dat het wat naweeën van de medicijnen zijn, de laatste pil heeft hij een paar dagen geleden gehad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.