Heerlijk

 

Mijn cappuccinoautomaat was al een paar weken stuk. Op de een of andere manier kwam ik er maar niet aan toe om het ding te laten repareren. Ik had hem nog wel even opengeschroefd omdat ik het idee had dat het een zekering zou zijn. Ik had hem nog open gemaakt om te kijken of ik het probleem zelf kon oplossen, maar toen ik op een paar schroeven stuitte die ik niet open kreeg besloot ik het er maar bij te laten. Het was een dure machine en ik wilde niet dat het door mij verder stuk zou gaan.

 

Onlangs had ik hout bestelt (het ging er sneller door dan ik had gedacht) bij de zorgboerderij Molenzicht. Ik kon het daar per kuub bestellen en het werd gratis bezorgt. Vanmiddag werd het bij mij thuis bezorgt. Waar vorig jaar de buren hielpen bij het stapelen van het hout, werd het nu gedaan door de mensen van de zorgboerderij. Wat een luxe. Binnen de kortste keren hadden de heren het hout keurig opgestapelt in mijn houthok weggewerkt.

 

Daarna had ik mooi tijd om eindelijk eens met mijn cappuccino-automaat naar de winkel te gaan. Ik hoopte maar dat de machine voor de kerst klaar zou zijn. In de winkel was het rustig en men kon mijn machine ter plaatse even nakijken. Gezien het probleem dacht men het probleem snel te kunnen verhelpen. Het bleek wat lastig te zijn door de vastzittende schroeven waar ik ook al tegenaan gelopen was. Uiteindelijk bleek het probleem makkelijk te verhelpen: het bleek een zekering die met een druk op een knopje te herstellen was.

 

Tijdens het geworstel met de schroeven (de winkelmedewerker had naar zijn zeggen dikke vingers en zijn vrouw kon elk moment bevallen) vertelde de medewerker dat ik donderdag had moeten komen. Dan had ik tijdens het wachten een glaasje glühwein kunnen nemen omdat er dan een grote kerstmarkt zou zijn in Zwolle. De grootste van Noord Oost Nederland.

 

Mocht je naar de markt gaan, ga dan ook even langs bij CoolCat. Daar is een veiling waar objecten verkocht worden die gesigneerd zijn door bekende nederlanders t.b.v. de cliniclowns.

 

Tot mijn grote geluk zat ik vanmiddag dus weer op de fiets met mijn gerepareerde cappuccino-automaat in de fietstas. Reparatiekosten: ik hoefde alleen maar een pakje koffie te kopen. Meteen bij thuiskomst de automaat aangezet natuurlijk.

 

Heerlijk. En helemaal af met een bonbon uit het kerstpakket.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Heerlijk”

 1. Margo avatar

  Oh was dà t het! Ik dacht al, wat is er met Marmein! 😉

 2. Brimstone avatar

  Jouw kerst kan niet meer stuk!
  Een lekkere kop cappuccino bij een knapperend haardvuur.

 3. Seraka avatar

  zo’n kop koffie sla je niet af 😉
  smakelijke foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *