Ochtend

19 December, ochtend

Afgelopen maandag moest ik voor overleg naar Utrecht. Op de terugweg kocht ik bij de AH een broodje kaas met sla. Tenminste…. dat dacht ik. Toen ik in de trein het zakje er af haalde en het broodje in mijn mond wilde stoppen viel mij ineens het gebrek aan groen op. Nog even dacht ik dat de sla per ongeluk in het zakje was blijven zitten. Ik viste het zakje daarom weer uit de prullenbak. Verhip, het was alleen maar een afdruk op het plastic geweest.

9 gedachten over “19 December, ochtend

  1. Hahaa, net zoals de slager zijn lapjes vlees op een bedje sla legt om het geheel een fris aanzien te geven. Stond er op de verpakking: Brood met kaas met SLA? Nee hè? Voortaan lezen Marmein! :mrgreen: :mrgreen:

  2. Heb je deze foto op je schoot gemaakt, in de trein, met je mobieltje? Even vastleggen en toen weggooien zeker? :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.