19 December, ochtend

Afgelopen maandag moest ik voor overleg naar Utrecht. Op de terugweg kocht ik bij de AH een broodje kaas met sla. Tenminste…. dat dacht ik. Toen ik in de trein het zakje er af haalde en het broodje in mijn mond wilde stoppen viel mij ineens het gebrek aan groen op. Nog even dacht ik dat de sla per ongeluk in het zakje was blijven zitten. Ik viste het zakje daarom weer uit de prullenbak. Verhip, het was alleen maar een afdruk op het plastic geweest.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

9 reacties op “19 December, ochtend”

 1. Roos avatar

  hahaha, erg herkenbaar!!

 2. Margo avatar

  Hahaa, net zoals de slager zijn lapjes vlees op een bedje sla legt om het geheel een fris aanzien te geven. Stond er op de verpakking: Brood met kaas met SLA? Nee hè? Voortaan lezen Marmein! :mrgreen: :mrgreen:

 3. Joekie avatar

  Haha, misleidend. Verder eens met Margo… lezen 😛

 4. Joekie avatar

  PS: Ik zie aan het plastic dat er wel mosterd bij zat? Heeeeerlijk.

 5. Brimstone avatar

  Viel dat even tegen.
  Zou er ook ‘ingetrapt’ zijn 🙂

 6. Kwebbel avatar

  Schande. Klacht indienen bij de AH 😎

 7. Margo avatar

  Heb je deze foto op je schoot gemaakt, in de trein, met je mobieltje? Even vastleggen en toen weggooien zeker? :mrgreen:

 8. Marmein avatar

  Je hebt hem weer helemaal door Margo 😎

 9. Jan K. avatar

  Haha, Albert Heijn weet zijn waar wel aan de man c.q. vrouw te brenegn. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *