20 December, ochtend

Dit jaar wil het maar niet lukken met de kerstboom versieren. De lampjes zitten er in en 2 slingers. Hier en daar hangt ook al een bal maar dan heb je het ook wel gehad. Vanavond eindelijk tijd om dat klusje af te maken.

Vanmorgen gaat het gelukkig wat beter met Xarak. Na een paar dagen niet eten en lusteloos op de bank liggen, stond hij vanmorgen weer in de gang op mij te wachten en zat meteen met zijn neus in de koelkast toen ik die open deed.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “20 December, ochtend”

  1. Margo avatar

    Hè gelukkig. Een zieke kat is niet leuk en al helemaal niet met kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *