Ochtend

21 December, ochtend

O, o, wat jeuken mij de vingers de laatste dagen. Zulke prachtige winterse landschappen en geen mogelijkheid om ze te fotograferen. Ik hoop maar dat het tenminste nog tot morgen duurt, dan kan ik mij dan lekker uitleven.

In een poging toch nog wat rijp te fotograferen heb ik een takje van de prunus afgeknipt vanmorgen. De camera had ik startklaar en het lampje stond al aan. Maar helaas, voor ik een goede hoek voor een foto had gevonden was de rijp al gesmolten. Ik ben trouwens benieuwd hoe het het spinnetje is vergaan dat de vorige keer in een van de bloemetjes zat.

2 gedachten over “21 December, ochtend

  1. Mwah.. mét druppels en mooi warme kleuren, hoor je mij niet echt klagen hoor.. :mrgreen:
    Maareh, ik hoop met jou voor zon en koud weer dit weekend, dan kom ik hier graag ‘weerom’..

  2. Morgenochtend is het nog hetzelfde als vandaag. Daarna komt de zon er misschien een beetje doorheen. Dat moet een mooi moment worden. 🙂
    Ik ben vanmiddag na het werk even aan de wandel gegaan, het was echt sprookjesachtig!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.