14 gedachten over “22 December, ochtend

 1. Vanochtend scheen hier de zon al. Ik ben maar gelijk naar buiten gegaan, met lege maag, want als de zon eenmaal warmer wordt is alles zo gesmolten. Ik hoop dat het bij jullie ook zo mooi is, het is echt sprookjesachtig!! In de Dellen moet het prachtig zijn!!

 2. Jaaaah, in antwoord op je vraag: ik heb mijn kans gegrepen. De zon kwam maar net over de horizon heen. Maarrrr …. heb jij je kans gegrepen en zo ja waar blijven de foto’s?

 3. Tuurlijk heb ik mijn kans gegrepen ! Ik ben nog met de foto’s bezig maar moet zo eerst even wat eten halen en wat liedjes zingen onder de kerstboom in de straat.

 4. Je dacht de afgelopen dagen veel te missen toen je aan het werk was. Maar vanochtend
  was het een echte topper. Rijp, zon en prachtige blauwe lucht. Ik ben op tijd begonnen met het fotograferen, bang dat de rijp “als sneeuw voor de zon zou wegsmelten”. Ik heb tijdens de fotosessie van vanochtend regelmatig aan je gedacht…”Wat zal Marmein genieten!”
  Fijn weekend verder.

 5. Een sprookje , je foto van vandaag!!
  Prachtig, ik zou ‘m zo in een lijstje willen zetten.

  Fried

 6. Zo de mijne staan er ook op nu, jij hebt vast al gegeten en gezongen en ik kom zo weer kijken hoe het er bij jou uitzag. Vanmiddag smolt alles weg, het ziet er nu weer “normaal” uit….. 😥

 7. Hoi Marmein,
  ik hoop dat je op tijd op pad bent gegaan,
  vanmorgen was het fantastisch,
  vanmiddag al een stuk minder,
  ben benieuwd.
  mvg.
  fvn.

 8. Nederland wacht vol spanning af, dat moet me daar een koor geweest zijn bij jullie in de straat met een groot repertoire! of heb je zoveel foto’s?

 9. Ze staan online hoor ! Het was natuurlijk niet alleen zingen maar ook een verhalenverteller voor de kinderen, glühwein en warme chocolademelk en na dit alles ook nog een heerlijke snert. 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.