de Buurt Ochtend

23 December, ochtend

Het was gisteravond weer gezellig bij de kerstboom in de straat. Met een glühwein of hete chocolademelk met kerststol was de kou prima te verdragen. De kinderen hebben geluisterd naar een verhaal over een konijn en daarna hebben we met wat buurtbewoners (er blijken heel wat zangers in de straat te wonen) wat kerstliedjes gezongen. Het is en blijft een gezellig buurtje hier in Zwolle.

8 gedachten over “23 December, ochtend

 1. Zo’n foto zou je nu eens naar de krant moeten sturen!!
  Dit soort wijken heb je ook!! Meestal zie je alleen de vervelende
  dingen van een stad tegenwoordig.
  Bij ons zie je regelmatig iemand voorbij sluipen in het donker,
  die leuke kaartjes in je brievenbus deponeert. Ook leuk!!
  Prachtige foto’s trouwens gisteren!!

 2. hoi, deze foto bekijk ik nu voor de tweede keer en nu zie ik dat je ‘m in de categorie ochtend heb geplaatst….. ik neem aan dat de categorie de buurt meer toepasselijk is toch, want daar zoek ik nog wel eens iets terug. met dank en groet! buurvr. 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.