23 December, ochtend

Het was gisteravond weer gezellig bij de kerstboom in de straat. Met een glühwein of hete chocolademelk met kerststol was de kou prima te verdragen. De kinderen hebben geluisterd naar een verhaal over een konijn en daarna hebben we met wat buurtbewoners (er blijken heel wat zangers in de straat te wonen) wat kerstliedjes gezongen. Het is en blijft een gezellig buurtje hier in Zwolle.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

,

door

Reacties

8 reacties op “23 December, ochtend”

 1. Marron avatar
  Marron

  Zo’n foto zou je nu eens naar de krant moeten sturen!!
  Dit soort wijken heb je ook!! Meestal zie je alleen de vervelende
  dingen van een stad tegenwoordig.
  Bij ons zie je regelmatig iemand voorbij sluipen in het donker,
  die leuke kaartjes in je brievenbus deponeert. Ook leuk!!
  Prachtige foto’s trouwens gisteren!!

 2. Brimstone avatar

  Wat leuk om zo samen met de buurt kerst te vieren.
  Moet voor de kinderen ook schitterend zijn!

 3. frank avatar

  leuke sfeervolle foto.
  mvg.
  fvn.

 4. Marie-Claire avatar

  Volgens mij is dit de ‘geest van het Kerstfeest’.. mooi gevangen.

 5. Margo avatar

  Knusjes! 😀

 6. Cees Chamuleau avatar

  Ik sta weer met mijn mond vol tanden, Marjon.
  Mag ik je foto alsjeblieft gebruiken op mijn blog?
  Fijne kerstdagen!

  (Broeit er al iets?)

 7. buurvrouw 6 avatar
  buurvrouw 6

  hoi, deze foto bekijk ik nu voor de tweede keer en nu zie ik dat je ‘m in de categorie ochtend heb geplaatst….. ik neem aan dat de categorie de buurt meer toepasselijk is toch, want daar zoek ik nog wel eens iets terug. met dank en groet! buurvr. 6

 8. Marmein avatar

  Uw wens is mijn bevel Buurvrouw6 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *