Ochtend

29 December, ochtend

Vanmorgen wil het niet zo lukken met de ochtendfoto. Ik moet zo weg om Ina van de trein te halen om vervolgens een winterpicknickwandeling te gaan maken. Door tijdgebrek dus maar even een oude foto opgezocht. Ik had de camera (Canon Powershot A80) net een maand toen ik deze foto maakte. Ik was toen wat aan het experimenteren met de macro-stand. Deze foto is een van de redenen waarom ik zo gek werd op macro-foto’s en met name druppelfoto’s.

Ik ben benieuwd of ik nog druppels kan fotograferen vandaag  😉

7 gedachten over “29 December, ochtend

 1. Schitterend met die druppel op de bloem,
  je kan hier wel een grote poster van maken en aan de muur hangen,
  lijkt me erg mooi. 😆
  mvg.
  fvn.

 2. Hmm.. ik ken nog wel andere druppel-oudjes die mi. erg voor publicatie geschikt zijn..
  Zo is er een schitterend ‘bedruppeld’ spinneweb.. :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.