Iemand een idee ?

In een inham van de Overijsselse Vecht zag ik vanmorgen deze ganzen zwemmen. Er zwommen ook een paar grauwe ganzen, witte ganzen en een mengeling van die twee. Zijn deze ganzen (als het tenminste ganzen zijn) ook zogeheten soep-ganzen (een mengeling tussen wilde en tamme witte ganzen) ? Of zouden het jonge brandganzen zijn ? Of is het echt een soort. Ik kan op internet niets vinden wat op deze lijkt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “Iemand een idee ?”

 1. Marmein avatar

  Ik heb de naam toch nog gevonden: het zijn indische ganzen.

 2. Kriebels & Krabbels avatar

  Was ik toch al bijna aan een digitaal zoektochtje begonnen….. 😆

  Op de laatste dag van het jaar wens ik je een voorspoedig en inspiratievol 2008 toe!

 3. mariekefotografeert avatar

  Geen idee, maar ik wilde je een goed en liefdevol 2008 toewensen.

 4. Margo avatar

  Ik denk dat dit de zebragans is! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *