6 gedachten over “1 Januari, ochtend

  1. Nou.. wij hadden hier in het westen ook van ‘minder dan tien meter zicht’-mist, erg gelukkig dat ik niet zelf hoefde rijden terug en voor de deur werd afgezet.. Beetje griezelig.. maar verder wel allemaal gezellig en leuk geweest dussssssss… GELUKKIG NIEUWJAAR !! 😀

  2. En ik maar denken dat de mist hier in het westen werd veroorzaakt door alle kruitdampen!
    Een heel gelukkig en gezond 2008 gewenst en heeeel erg bedankt voor al het moois waar je ons iedere dag weer mee verrast.

  3. Wat een mist vannacht, we konden nog geen 10 meter zien in de auto en hadden toch wel moeite om de weg naar huis te vinden! Vanuit Amersfoort de allerbeste wensen voor 2008 en dat wij nog lang van je foto’s mogen genieten. 😀

  4. De ramen knalden hier bijna uit de sponningen, de ene kat kroop onder de bank, de ander verschool zich achter een plant en de hond die toch praktisch doof is, kwam bibberend tegen onze benen aanzitten. Maar vanaf een uur of 3 was het zalig stil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.