Ochtend

2 Januari, ochtend

Tijden gewikt en gewogen. Moeilijk gedaan met verschillende programma’s. Tig keer het ontwerp veranderd. En als ik geen einddatum had gesteld dan was ik nu nog rustig aan het fröbelen. Er zitten nog een paar kleine hikjes in, maar daar wordt aan gewerkt. Sommigen van jullie hebben al even een kijkje genomen

Een dagje later dan de bedoeling: MarjonMeinders.nl

Via deze site kun je een foto van mij bestellen (ik wil toch eens een telelens nietwaar). Voor de medefotografen: wanneer je naar de details van de foto kijkt kun je zien met welke camera de foto’s zijn gemaakt en met welke instellingen.

Er moeten nog heel wat foto’s bij komen, maar het begin is er. Oja, René, bedankt voor de tip, ik heb de foto recht gezet !

12 gedachten over “2 Januari, ochtend

  1. KIJK.. dít is nou een typische MARMEIN.. (en zó schitterend..) ik ga snel kijken.. :mrgreen:
    En als er na de verhuizing nog wat geld over is misschien ook wel een foto bestellen..

  2. Oh, commentaartje op je Marjonmeinders.nl website:

    Misschien kun je gasten ook laten sorteren op kleur? Als ik namelijk een foto zoek voor boven mijn rode bank…:) Lijkt mij in elk geval handig. Ook misschien een idee is sorteren op ‘mood’, dramatisch, rustig, vrolijk, etc. My 2 cents.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.