7 gedachten over “8 Januari, ochtend

 1. Zal je zeker lukken! Ik denk dat het moeilijkste is om een keuze te maken qua onderwerp en welke foto’s. Veel succes. Groet, Jan.

 2. Wat een buitengewoon goed voornemen.. Ik ben benieuwd, neem aan dat we e.e.a. hier wel op de site terug zullen lezen ? Ik heb daar graag wat reistijd voor over ! 😀

 3. Als het met dit soort foto’s is gaat dat zeker lukken! Waar wil je exposeren en hoe?
  Braaf dat je zo goed aan de fruit bent! 😉

 4. 😯 Tjeeee wat scherp van Margo
  ik zat aan zo`n papieren parasolletje te denken…..

  Ik help je graag eeeehh mocht je dat willen natuurlijk…..

 5. Hallo Marjon,

  Leuk om eens een kijkje te nemen op je voor mij nieuwe fotoblog. Jaren geleden ben ik ook, samen met een fotovriend van mij, begonnen op web-log met FotoVisie. Maar nu hebben wij ook al enige jaren een eigen domein en zijn we ons wat internationaler gaan orienteren door ons fotoblog in het Engels op te zetten. Ik wil je een heel foto inspirerend 2008 toewensen.

  groetjes,
  Piet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.