9 Januari, ochtend

Het ging weer lekker gisteravond. Eerst winnen met volleybal om daarna nog op tijd te zijn voor de nieuwjaarsborrel van de fotoclub. Mijn auto kon ik voor de deur van het cafe parkeren. Ik zou net naar de parkeerautomaat lopen toen een jonge vrouw mij vroeg of ik haar parkeerkaartje wilde hebben. Die was goed voor nog een uur en daarna was het gratis parkeren. Dat was nog eens een mazzeltje !

Berichten gemaakt 3317

6 gedachten over “9 Januari, ochtend

  1. Wat een lief gebaar… dat kom je tegenwoordig niet zo vaak meer tegen… šŸ˜€
    Fijne dag en groetjes van Anna

  2. Dat is mooi mazzel. ’t Parkeren in Zwolle is best duur (en lang…tot 23 uur betalen), mooi meegenomen dus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven