10 Januari, ochtend

Jaren geleden (en dan bedoel ik heeeel wat jaren geleden) had ik flink wat planten in mijn woonkamer. Tegenwoordig is dat er nog maar eentje, een soort vetplant met blaadjes als shrek-oortjes. Zo’n vetplant kan gelukkig heel wat hebben, want een trouwe watergever ben ik niet. De laatste tijd heb ik het geloof ik zelfs erg bond gemaakt. Omdat de plant er blijkbaar ook niet veel vertrouwen meer in heeft, heeft hij voor de zekerheid maar wortels aangemaakt. Mocht hij uitelkaar vallen, dan hoopt hij denk ik dat een paar takjes nog wat voeten aan aarde zullen krijgen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “10 Januari, ochtend”

 1. Jetske avatar
  Jetske

  Je hoort ze nog niet heel zachtjes roepen: “Water, water, water?”
  Zulke “luchtwortels” werken overigens wel in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. Dus gewoon met je plantenspuit in het rond sproeien. 😉

 2. Margo avatar

  Ach guttie, voor een natuurliefhebber maak jij het wel erg bont! 😈
  Heb je ‘m gelijk een flinke plens gegeven?

 3. Marie-Claire avatar

  Weet niet waarom ik nou aan aardappels moest denken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *