6 gedachten over “11 Januari, ochtend

  1. een tijdje terug kwam ik via een ander blog op deze blog terecht, en sindsdien staat ie bij mn favorieten,
    ik reageer eigenlijk nooit, maar ik wil toch een keertje zeggen dat ik het knap vind dat je elke dag maar weer mooie plaatjes weet te plaatsen!

  2. Dat vind ik wel grappig nederlands.. ‘daar worden de druppels zo hard van’.. Maareh, ik vind alle foto’s wel wat hebben, de bovenste ietsje minder, de onderste vind ik op zich wel mooi door de ‘contrasten’, ik vraag me af wat er was gebeurd als je bv. je hand voor de flitser had gehouden (of een blaadje papier.. zodat de ‘felheid’ wat minder was geweest..) maar ja, we zullen dat natuurlijk nooit weten.. HAHAHA.. 😉

  3. M-C heeft een punt, ik plak ook regelmatig een velletje wit papier voor de flitser. Het maakt het wat zachter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.