Ochtend

12 Januari, ochtend

Nadat hij met nachtvorst buiten had gestaan, liet de vijg al zijn blaadjes vallen. Nu waren dat er maar 3, maar zonder blaadjes was hij wel heel kaal geworden. Ik heb hem daarop maar op de vensterbank in de douche gezet. Vanmorgen zag ik dat er weer nieuwe blaadjes aan kwamen.

3 gedachten over “12 Januari, ochtend

  1. Marjon zou je mij svp willen terugmailen inzake mijn eerder gestelde vraag (via de mail) want anders moet ik een andere oplossing zoeken. Groetjes Eveline

  2. Ik herken er zo één-twee-drie geen vijgen blaadje in, maar ik neem aan dat jij straks wel even in een paar van die blaadjes poseert?? :mrgreen: :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.