Ochtend

20 Januari, ochtend

In een boeket bloemen dat ik vrijdag kreeg zitten twee prachtige grote rozen. Dat schreeuwt natuurlijk om een foto. In bijna de zelfde kleur zit er ook een sierkool in het boeket. En ach, dan ga je in een moeite door.

Altijd als ik sierkool zie moet ik denken aan die keer dat we thuis wel heel vreemd smakende kool aten. Mijn moeder begreep er niets van. Waarom smaakten ze nou zo vreemd ? Ze waren vlak voor het koken van de maaltijd uit de tuin gehaald. Tot mijn vader na de maaltijd de tuin in wandelde: hier en daar waar een paar van de sierkolen uit de tuin verdwenen.

6 gedachten over “20 Januari, ochtend

  1. Hahaha, zo’n verhaal vergeet je inderdaad nooit weer.
    Niet ziek geworden na het eten? Zo nee, dan kun je dus ook sierkool eten. Is weer ’s wat anders dan zuurkool. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.