20 Januari, ochtend

In een boeket bloemen dat ik vrijdag kreeg zitten twee prachtige grote rozen. Dat schreeuwt natuurlijk om een foto. In bijna de zelfde kleur zit er ook een sierkool in het boeket. En ach, dan ga je in een moeite door.

Altijd als ik sierkool zie moet ik denken aan die keer dat we thuis wel heel vreemd smakende kool aten. Mijn moeder begreep er niets van. Waarom smaakten ze nou zo vreemd ? Ze waren vlak voor het koken van de maaltijd uit de tuin gehaald. Tot mijn vader na de maaltijd de tuin in wandelde: hier en daar waar een paar van de sierkolen uit de tuin verdwenen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “20 Januari, ochtend”

 1. Marie-Claire avatar

  😀 Wat ik bijzonder aan de bovenste foto vind is dat het bijna een soort tunnel lijkt..

 2. Steph avatar

  Wat een prachtige zachte kleuren!

 3. Jetske avatar
  Jetske

  Hahaha, zo’n verhaal vergeet je inderdaad nooit weer.
  Niet ziek geworden na het eten? Zo nee, dan kun je dus ook sierkool eten. Is weer ’s wat anders dan zuurkool. 😉

 4. Kwebbel avatar

  Hahaha, nee zoiets vergeet je nooit meer 😛

 5. Margo avatar

  Melk. De bovenste doet me aan melk denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *