Ochtend

22 Januari, ochtend

Een van mijn favoriete bloemen is de tulp. De eenvoud van de bloem vind ik prachtig. En ook het feit dat de bloem door blijft groeien in de de vaas. En dan heb ik het nog niet over het fotogenieke van de bloem gehad. Van het prille begin tot het moment dat de bloem zijn blaadjes laat vallen, hij blijft mooi.

6 gedachten over “22 Januari, ochtend

  1. Prachtige warme foto.
    Dat ze doorgroeien in de vaas vind ik soms een lastige eigenschap. Je schikt ze goed in de vaas en een paar dagen mag je opnieuw schikken…

  2. Ja ook voor mij altijd een prachtig bloem om met fotografie iets mee te doen, je hebt hem hier prachtig belicht…gr.Jantine

  3. he, wat grappig, ik heb vandaag voor mijn blog ook rode tulpen op de foto gezet 🙂 en ook met de achtergrond zwart. Deze is ook mooi!
    groetjes Geertje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.