Ochtend

24 Januari, ochtend

Ja, alweer een bloemetje. Maar ja, met zoveel bloemen in huis moet ik haast wel. Het is voor mij dan ook nog eens een keer dubbel genieten. Een bos bloemen op de vaas vind ik zowiezo al mooi, maar als je er met de camera dan ook nog eens dicht op gaat zitten krijgt het boeket een extra dimensie.

3 gedachten over “24 Januari, ochtend

  1. @Frank: Je maakte eerder een opmerking dat je kringen in sommige van mijn foto’s zag. Ik zie nu op het werk dat er op de foto een lichte vlek zit. Dit is de witte muur achter de bloem. Op mijn laptop zie ik die niet (het scherm is donkerder afgestelt denk ik) Zouden dat de ringen kunnen zijn die je af en toe ziet ?

  2. Prachtig deze bloem,mooi die bijna besjes achtige knopjes…gr.Jantine
    ps en ik zie ook geen vlekjes…… 🙄

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.