24 Januari, ochtend

Ja, alweer een bloemetje. Maar ja, met zoveel bloemen in huis moet ik haast wel. Het is voor mij dan ook nog eens een keer dubbel genieten. Een bos bloemen op de vaas vind ik zowiezo al mooi, maar als je er met de camera dan ook nog eens dicht op gaat zitten krijgt het boeket een extra dimensie.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “24 Januari, ochtend”

 1. Marmein avatar

  @Frank: Je maakte eerder een opmerking dat je kringen in sommige van mijn foto’s zag. Ik zie nu op het werk dat er op de foto een lichte vlek zit. Dit is de witte muur achter de bloem. Op mijn laptop zie ik die niet (het scherm is donkerder afgestelt denk ik) Zouden dat de ringen kunnen zijn die je af en toe ziet ?

 2. Margo avatar

  Ik heb een helder scherm en zie geen kringen. Frank, poets je scherm even schoon! 😉

 3. jantine avatar

  Prachtig deze bloem,mooi die bijna besjes achtige knopjes…gr.Jantine
  ps en ik zie ook geen vlekjes…… 🙄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *