25 Januari, ochtend

Vandaag de laatste bloem uit mijn boeketten. Eentje waar ik een milde haat liefde relatie mee heb. Ik vind de bloem prachtig, ook heerlijk fotogeniek wat natuurlijk helemaal een pluspunt is. Maar een heel boeket van deze bloemen kan wel heel sterk geuren, en zeker als de bloemen ouder worden is dat geen aangename geur.

Maar in dit geval zijn het een paar bloemen in een gemengd boeket, de geur zal dus meevallen en ik kan lekker fotograferen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “25 Januari, ochtend”

 1. Rileo avatar

  Beste Marmein, ik kijk al zeker langer dan een jaar elke dag naar je site, welke vroeger als web-log bestond, en geniet dagelijks van je foto’s. Het is bewonderenswaardig dat je dit op kunt brengen.
  Ook je nieuwe verkoop site is mooi en het geeft een goed inzicht in welke foto’s je zelf het beste vindt. Hierbij succes toegewenst en ik zal proberen iets vaker te reageren.

 2. Jan K. avatar

  Prachtig, die meeldraden!

 3. maria avatar

  Wat kunnen mensen toch verschillen.
  Ik vind Lelies heerlijk ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *