2 Februari, ochtend

Zover ik het kon zien was vanmorgen de lucht helder. Ik wou wel weer eens kijken hoe het stond bij de werkzaamheden aan de Overijsselse Vecht achter Berkum. Eenmaal onderweg zag ik dat er toch wel wolken waren, een geen kleintjes ook. Het was droog toen ik aankwam en omdat de zon nog verscholen zat achter laag hangende bewolking ben ik eerst maar eens gaan wandelen over de dijk.

Aan het eind van de dijk stond een groot bord met de vermelding dat het gebied een wandelgebied zou gaan worden met paden vlak langs het water. Leuk voor de komende zomer.

Teruglopend naar de auto begon het zachtjes te hagelen, met de wind in de rug en een prachtige lucht voor mij was dat heerlijk zo op de vroege zaterdagmorgen.

Eenmaal weer thuis brak eindelijk de zon door de wolken en begon ik mij af te vragen of ik niet te vroeg was weggegaan. En nu ik dit logje schrijf vallen er dikke vlokken sneeuw naar beneden. Maar gauw een mok cappuccino pakken om dan heerlijk van de sneeuwbui te genieten. Ik ben gek op de winter.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “2 Februari, ochtend”

 1. Marron avatar
  Marron

  Prachtige foto’s!!
  En wat was je weer vlot op en dat op zaterdagmorgen.
  Om eerlijk te zijn: ik houd helemaal niet van de winter. Geef mij het voorjaar maar!!!
  Dus geniet ik maar van jouw winterfoto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *